hero diensten - Werk met mij

Jij bent een knetterambitieuze coach! Een echte go-getter! En met die grote dromen zit het ook wel goed. Maar hoe ga je die werkelijkheid maken? En misschien ook wel het vertrouwen ‘along the way’ in jezelf en je bedrijf vinden? De grap is dat je waarschijnlijk maar één stap verwijderd bent van jouw ideale bedrijf. Maar welke stap dit is, is niet altijd duidelijk. 

Ik help jou met liefde! Want wat ik heb ontdekt is dat als je de juiste stappen maakt binnen je bedrijf, de juiste systemen implementeert en de meest waardevolle mensen om je heen verzamelt, het gegarandeerd een succes gaat worden. En dat de FUN de brandstof gaat zijn voor de grote successen die jou te wachten staan.

Die FUN gaan we samen creëren!

Master Strategie Sessie (face to face)

Heb jij een zetje in de juiste richting nodig om je bedrijf op te bouwen of te laten doorgroeien? Een mega brandende vraag over bijvoorbeeld Facebook advertenties, een social media strategie of content marketing? Of wil jij gewoon lekker sparren? Dan is de Master Strategie Sessie jou op het lijf geschreven. In deze persoonlijke sessie:

 • Gaan we aan de slag met jouw brandende online marketing vraag;
 • Denk ik met je mee, stel je kritische vragen en houd je echt een spiegel voor zodat jij
  nog grotere stappen met je bedrijf kunt maken;
 • Deel ik mijn kennis en ervaring met je als het op online marketing aankomt;
 • Gaat er een mega frisse wind door je bedrijf heenwaaien: een andere blik is namelijk
  altijd goed;
 • Krijg je een uitgebreide samenvatting van ons gesprek, inclusief actiepunten;
 • Neem ik na een maand contact met je op en bespreken wij jouw voortgang.  

Kosten: vanaf € 750,00 (ex btw)

Vraag een vrijblijvend online gesprek aan waarin ik jou help de eerste stap te zetten om jouw droombedrijf te creëren.

Dit zeggen anderen over Deisy

De overtuigingskracht van Deisy en het geloof in haarzelf zorgde ervoor dat ik nog meer vertrouwen in mezelf kreeg en er echt voor wilde gaan

Sophie Dittmar – SoVsChoice

Master Strategie one-on-onE

Heb jij behoefte om met iemand intensief samen te werken? Iemand die met je meekijkt, je adviseert en je nieuwe inzichten en concept voorlegt als het op online marketing aankomt? Die persoon wil ik graag zijn. Ik ben jouw klankbord, jouw vraagbaak, jouw rots in de branding, maar vooral: jouw Master Strateeg. Ik zorg dat jij het meeste uit online marketing haalt voor jouw bedrijf zodat jij al jouw doelen met gemak afstreept:

In de Master Strategie one-on-one:

 • Gaan we een Big Picture Strategie voor je bedrijf maken of deze tien keer scherper
  maken zodat je echt impact gaat maken met jouw bedrijf;
 • Ga jij echt gigantisch groot dromen en daarin geloven. Met minder nemen we geen
  genoegen!;
 • Geef ik je kennissessies over Facebook advertenties, content creatie, social media,
  emailmarketing of sales funnels en voorzie ik je van tips en tricks waar nodig.
 • Begeleid ik je en implementeren we stap voor stap jouw winnende
  marketingstrategie;
 • Roep ik die chaos in je hoofd – die je als ondernemer ervaart – een halt toe en maak
  daar concrete acties van zodat je ook echt grote stappen gaat maken;
 • Houd ik je accountable zodat jij aan het einde van het traject al je dromen en doelen hebt afgestreept met nog steeds (OJA!) een hele grote glimlach op je gezicht.

De Master Strategy one-on-one bevat:

 • Een traject variërend vier tot zes maanden met intensieve on- en offline begeleiding en begeleiding over de e-mail/whatsapp in tussenliggende periodes
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van mijn netwerk
 • Korting op online cursussen/workshops/evenement die in de toekomst plaats gaan
  vinden.

Kosten: vanaf € 2.350,00 ex btw

Vraag een vrijblijvend online gesprek aan waarin ik jou help de eerste stap te zetten om jouw droombedrijf te creëren.

Dit zeggen anderen over Deisy

Schermafbeelding 2018 02 24 om 17.31.48 - Werk met mij
Schermafbeelding 2018 02 24 om 17.33.13 1024x191 - Werk met mij
Schermafbeelding 2018 02 24 om 17.33.51 1024x228 - Werk met mij
Go to the top