hero diensten - Werk met mij

Knetterambitieus. Dat ben jij! En met die grote dromen zit het ook wel goed. Maar hoe ga je die werkelijkheid maken? En misschien ook wel het vertrouwen ‘along the way’ in jezelf vinden? De grap is dat je waarschijnlijk maar één stap verwijderd bent van jouw ideale bedrijf. Maar welke stap dit is, is niet altijd duidelijk. Dat ligt trouwens niet aan jou!
Tegenwoordig is er zoveel ruis in de online wereld dat je door het bomen het bos niet meer ziet. Ik herken het. En het zorgde er bij mij voor dat ik bijna het bijltje erbij neer gooide. 

BIJNA. Want ik deed het niet……

Wat ik heb ontdekt is dat als je de goede stappen maakt met online marketing, de juiste systemen implementeert en de meest waardevolle mensen om je heen verzamelt, het gegarandeerd een succes gaat worden. En dat de FUN de brandstof gaat zijn voor de grote successen die jou te wachten staan.

Die FUN gaan we samen creëren!

Master Strategy Sessie (face to face)

Heb jij een zetje in de juiste richting nodig als het op online marketing aankomt? Een mega brandende vraag over bijvoorbeeld Facebook advertenties, een social media strategie of content marketing? Of wil jij gewoon lekker sparren? Dan is de Master Strategy Sessie jou op het lijf geschreven. In deze persoonlijke sessie van 2 uur:

 • Gaan we aan de slag met jouw brandende online marketing vraag;
 • Denk ik met je mee, stel je kritische vragen en houd je echt een spiegel voor zodat jij
  nog grotere stappen met je bedrijf kunt maken;
 • Deel ik mijn kennis en ervaring met je als het op online marketing aankomt;
 • Gaat er een mega frisse wind door je bedrijf heenwaaien: een andere blik is namelijk
  altijd goed;
 • Krijg je een uitgebreide samenvatting van ons gesprek, inclusief actiepunten;
 • Neem ik na een maand contact met je op en bespreken wij jouw voortgang.  

Kosten: € 220,00 (ex btw) (voor 2 uur, langer kan eventueel ook indien gewenst)

Vraag een vrijblijvend Skype-gesprek aan waarin ik mijn tips & tricks met jou deel om jouw bedrijf naar de next level te tillen

Dit zeggen anderen over Deisy

'De overtuigingskracht van Deisy en het geloof in haarzelf zorgde ervoor dat ik nog meer vertrouwen in mezelf kreeg en er echt voor wilde gaan'

Sophie Dittmar - SoVsChoice

Master Strategy one-on-one

Heb jij behoefte om met iemand intensief samen te werken? Iemand die met je meekijkt, je adviseert en je nieuwe inzichten en concept voorlegt als het op online marketing aankomt? Die persoon wil ik graag zijn. Ik ben jouw klankbord, jouw vraagbaak, jouw rots in de branding, maar vooral: jouw Master Strateeg. Ik zorg dat jij het meeste uit online marketing haalt voor jouw bedrijf zodat jij al jouw doelen met gemak afstreept:

In de Master Strategy one-on-one:

 • Gaan we een Big Picture Strategie voor je bedrijf maken of deze tien keer scherper
  maken zodat je echt impact gaat maken met jouw bedrijf;
 • Ga jij echt gigantisch groot dromen en daarin geloven. Met minder nemen we geen
  genoegen!;
 • Geef ik je kennissessies over Facebook advertenties, content creatie, social media,
  emailmarketing of sales funnels en voorzie ik je van tips en tricks waar nodig.
 • Begeleid ik je en implementeren we stap voor stap jouw winnende
  marketingstrategie;
 • Roep ik die chaos in je hoofd - die je als ondernemer ervaart - een halt toe en maak
  daar concrete acties van zodat je ook echt grote stappen gaat maken;
 • Houd ik je accountable zodat jij aan het einde van het traject al je dromen en doelen hebt afgestreept met nog steeds (OJA!) een hele grote glimlach op je gezicht.

De Master Strategy one-on-one bevat:

 • Een traject variërend drie tot zes maanden met intensieve on- en offline begeleiding en begeleiding over de e-mail/whatsapp in tussenliggende periodes
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van mijn netwerk
 • Korting op online cursussen/workshops/evenement die in de toekomst plaats gaan
  vinden.

Kosten: vanaf € 500,00 ex btw

Vraag een vrijblijvend Skype-gesprek aan waarin ik mijn tips & tricks met jou deel om jouw bedrijf naar de next level te tillen

Go to the top