see here http://pornsnake.net/ tamilkamaveri oriental bitch enjoys taking a ride on cock after engulfing it.telugu sex sexy blonde babe loves getting fucked.

23 augustus 2023 | 10.00 uur | Via Zoom

The Million Dollar CEO Masterclass

Breek VRIJ van onbewuste patronen, gedachten en gewoonten die tussen jou en jouw business succes staan en transformeer je brein met HYPNOSE naar de identiteit van een Million Dollar CEO 

Klinkt één van deze situaties je iets te pijnlijk bekend in de oren?

En no worries: de meeste ondernemers zullen door deze ongemakkelijke fases heen gaan en zich soms in meerdere situaties herkennen. 

Voorzichtige Vera

Je twijfelt geregeld aan jezelf en de keuzes die je wilt maken/maakt in je business. ‘Doe ik het wel goed?’ ‘Zitten mensen wel op mij te wachten?’ ‘Is dit wel de juiste stap?‘ en ‘Misschien is dit wel niet voor mij weggelegd‘ zijn een paar gedachten die geregeld je parten spelen. Want ja: falen is goed als ondernemer, maar ECHT falen doe je toch liever niet. Het resultaat? Je zet minder stappen dan je wilt. En komt minder snel in actie dan je wilt. 

Drukke Danielle

Jij bent de ideale ‘student-ondernemer’.  Volgt alle business strategieën die iedereen je vertelt. Je werkt meer dan 40 uur per week, want:  ‘hard werken’, ‘discipline boven alles’ en ‘niet zeuren’ zijn uitspraken die jou op het lijf zijn geschreven. En ondanks dat het lekker gaat, blijft er iets knagen . Want als je heel eerlijk bent, is op een andere manier ondernemer toch wel een groot verlangen van je.

Onzekere Olivia

Iedereen is beter dan jij. Of verder. Of heeft iets wat jij niet hebt. Althans dat denk je. Je staat voor je gevoel 1-0 achter bij anderen en vergelijkt jezelf regelmatig. Je zou jezelf echt nooit jaloers bestempelen, maar al die geweldige en succesvolle ondernemers, maken je toch wel soms ( erg ) onzeker.  Dit mondt uit dat jij het moeilijk vindt om authentiek te zijn omdat jij je altijd kleiner voelt en maakt dan dat je daadwerkelijk bent. Terwijl jouw dromen en verlangens ZO groot zijn. Leider zijn. Pionieren. Dat wil. je, maar lukt je maar niet. 

Het kan echt 100% anders! Jij kunt je....

♥ 100% vol vertrouwen voelen. Over jezelf en welke kant op business op beweegt.

♥ Voor eens en altijd het ‘hard werken’ syndroom doorbreken. Zodat JIJ maar daarmee ook je business in balans komt ( en je door kunt groeien )

♥ ‘Messy action’ en ‘progress over perfection’ jouw beste vrienden maken, waardoor je minder gaat denken en meer gaat DOEN,

♥ Nu, waar je ook staat, een leider voelen. Succesvol. En vanuit die identiteit in je business bewegen

♥ Jezelf klaarmaken voor grote successen (1 miljoen iemand?)  op onbewust niveau

Maak kennis met The Million Dollar CEO Masterclass

De enige masterclass die NIET draait om alleen informatie, maar om het doorbreken van ALLES wat je niet dient op onbewust niveau. Door middel van een ONLINE LIVE regressie hypnose, (zelf)hypnose en krachtige technieken de jou transformeren op identiteitsniveau ga je een nieuwe en blijvende identiteit creëren als ondernemer. De Million Dollar CEO identiteit! 

Het resultaat? Meer plezier, overvloed en (zelf)vertrouwen

Als je de Million Dollar CEO Masterclass aanschaft, krijg je:

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ:

Je gaat niet bewust, maar volledig onbewust aan de slag. Dat betekent dat je blokkades, gewoontes en gedachten gaat doorbreken waar jij je waarschijnlijk niet eens bewust van bent, maar je wel tegenhouden in jouw groei als ondernemer

Ik sta voor duurzaam resultaat! Dat betekent dat ik je alle tools & technieken geef, om na de live masterclass ook op onbewust niveau aan jezelf te werken. Mijn methode is daarmee holistisch en niet ‘pleistertje plakken’ ( waar ik zelf heel allergisch voor ben )

De regressie hypnose is één van de meest krachtige technieken binnen hypnose die je maar kunt volgen voor diepe transformatie. EN die gaan we ONLINE samen LIVE doen! Dit wordt echt magisch. Of je nu weleens of nog nooit een hypnose hebt gevolgd. Je zult je daarna al een stuk lichter voelen en zovedel helderheid ( en ja ook verwarring ) ervaren! 

En dit is je host...

Hi, ik ben Deisy: business strateeg, verliefd op marketing & neuropsychologie en een enthousiaste lachebek.

Hypnose heeft voor mij een gigantisch verschil gemaakt. Van een onzeker en verlegen meisje, naar een zelfverzekerde en succesvolle ondernemer. 

Dat is ook de reden dat ik in 2018 mij heb gecertificeerd als master hypnotherapeut. En meerdere opleidingen in Amerika heb gevolgd ( waaronder bij Marissa Peers ), om mij te specialiseren hierin. Met meer dan 4 specalisaties op zak op dit gebied, mag je er dan ook vertrouwen dat ik weet wat ik doe. Ook omdat ik meer dan 7 jaar ondernemers begeleid en precies begrijp wat zij nodig hebben om te groeien in hun business. 

Zelf gebruik ik hypnose nog dagelijks en het is mijn inziens een grote delen dat ik zo krachtig en sterk als ondernemer sta. Maar ook meerdere succesvolle bedrijven heb gebouwd, waarbij mijn coachingbedrijf rond de €500K per jaar draait. 

Ik laat graag mijn klanten aan het woord hoe zij een samenwerking met mij ervaren en welke resultaten we daarin creeren. Zodat je begrijpt dat je in goede handen bent. 

FAQ

Ja zeker! Je bent in veilige handen. Ik leg altijd hypnose uit als dat JIJ de controle hebt. Wat jij niet wilt dat gebeurt, dat zal ook niet gebeuren. Wat je vaak op televisie ziet, is opgezet en klopt niet met wat hypnose echt voor je kan doen. Als je dus hierover twijfelt of je zorgen maakt, schroom dan niet om contact met mij op te zoeken. Dan kan ik je er nog veel meer over vertellen, en kijken of dit bij jou aansluit

Dat geeft niet. Je krijgt een replay waar je toegang tot hebt en de regressie op eigen tijd kunt volgen. Dat neemt niet de kracht van de hypnose weg, al helemaal niet omdat je nog meer tools en technieken van mij krijgt, die je de komende maanden voor jezelf kunt implementeren. Daarom is deze aanpak enorm holistisch en weet ik zeker dat als jij het werk erin stopt, dat je dan mooie resultaten op onbewust niveau gaat realiseren  

Voor de masterclass op 23 augustus, krijg je van mij een formulier waarin je jouw persoonlijke situatie kwijt kunt. Alle feedback neem ik mee om de regressie hypnose aan te laten sluiten. Maar als je echt iemand wilt die voor jou een 1:1 hypnose voor je maakt dan kun je mij een e-mail sturen naar in**@de************.nl want dan kijk ik met liefde mee wat ik voor je kan betekenen. En wat hierin een mooie keuze voor jou is. 

Dat klopt! De masterclass op 23 augustus zal uit verschillende elementen bestaan, waarbij de regressie hypnose het meest belangrijke onderdeel is om echte transformatie in gang te zetten. Ik heb het masterclass genoemd, omdat ik ook nog een deel ga uitleggen over mijn werkwijze en hoe jij duurzame resultaten kunt gaan realiseren. 

Resultaten zijn afhankelijk van het werk dat je zelf doet. Dus die kan ik niet garanderen, omdat ik niet kan zien hoe bereid jij bent om hiermee aan de slag te gaan. Ik weet wel dat mijn methode werkt en weet van mijzelf dat ik enkel en alleen dingen in de wereld zet waar ik zelf achter sta en in geloof. Mocht je hier verder nog vragen over hebben, voel je dan vrij om hier bericht over te sturen.

jav videos dazzling lesbos vag fingered.
hot sexy dance arab first time desert pussy. xvideoskostenlos.net daddy dominates a younger guy.
www.hdxxxtube.online sexy cuties with large tits.

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief en ontvang de ROADMAP gratis