De complete roadmap voor een winstgevende coaching business 
see here http://pornsnake.net/ tamilkamaveri oriental bitch enjoys taking a ride on cock after engulfing it.telugu sex sexy blonde babe loves getting fucked.

Je hoeft niet iedere stap te weten, zolang je maar 100% vertrouwen hebt

Het gaat gewoon lukken”. Dat waren de woorden die ik uitsprak toen iemand mij zeven maanden geleden vroeg wat ik zou doen als mijn onderneming zou mislukken. En daar was ook echt niets aan gelogen. Niet dat ik exact wist hoe ik het ging doen of waar ik over zeven maanden zou staan, maar ik had er vertrouwen in. En achteraf – altijd lekker makkelijk – weet ik dat dit juist de reden is waarom het zo gaat zoals het nu gaat bij mij.  Dat vertrouwen is namelijk iets heel geks, maar kan je ver brengen als je de controle durft los te laten. 

Ken jij die controlfreak al?

Laatst hoorde ik iemand zeggen: “elke ondernemer is ergens wel een controlfreak“. Zo! Die kwam even binnen. Natuurlijk is het goed (want lekker boven op de zaken zitten heeft nog nooit iemand slechter gemaakt), maar er teveel in doordraven is ook niet goed. Je kent het wel: alles met mate. Of iets lekkers clichés in die trant. Die controlfreak ken ik trouwens wel hoor. Ik heb haar ontmoet, dronk vaak kopjes thee met haar (muntthee natuurlijk, want ik ben een blogger) en we discussieerde over veel dingen in het leven.  Zij was het nooit met mij eens en ik gaf haar altijd gelijk. Niet echt een fijne relatie, maar het voelde ergens ook wel comfortabel. Alsof je toch nog aan het roer stond of zoiets.

Voordat ik als ondernemer begon was die controlfreak in mijn trouwens ook al springlevend.  Ik wilde veel bereiken en deed daar ontzettend hard mijn best voor. Helaas ging niet alles hoe ik het graag zag waardoor er weer veel frustratie ontstond. Ik wilde iets, hield hier krampachtig ( als een ware controlfreak) aan vast, kreeg totaal niet het gewenste resultaat en dat resulteerde dat ik nog krampachtiger vast ging houden. Ik dacht immers: hoe meer druk ik uitoefen, hoe beter het wel zal worden. Wie kan hier de vicieuze cirkel spotten?

Van controle naar vertrouwen

In mijn hele ondernemersavontuur de afgelopen maanden heb ik de kracht van dit vertrouwen mogen ontdekken. Oké: sommige dagen wat meer dan anderen (vandaar die note to self), maar ik doe mijn best. Om tegenslagen te nemen zoals ze komen. Om te vertrouwen dat de doelen die ik allemaal in mijn hoofd heb ECHT uit gaan komen. Om te geloven dat ik mijn plekje wel ga vinden in dit geweldige leven. Met slingers, confetti en vliegende roze paarden en al. Wat mij echt hierbij heeft geholpen is om niet iedere stap tot in den treuren uit te denken. Natuurlijk is het goed als je een plan hebt, maar waarom moet je iedere stap over en over analyseren? Waarom gewoon niet geloven dat het allemaal wel op zijn plekje gaat vallen zolang jij maar vooruitgang blijft boeken? Over dat vooruitgang boeken kan ik overigens ook boeken schrijven. Iemand geïnteresseerd?

En weet je wat het gekke is? Sinds ik die controle beetje bij beetje los heb weten te laten, lijkt alles wel soepeler te gaan en op zijn plek te vallen. Er komen leuke mensen op mijn pad, ik krijg geweldige opdrachten in mijn schoot geworpen en het leven lijkt gewoon een stuk leuker en – jawel – luchtiger. Ja, dat doet het dus met je als je de controle loslaat en het universum (om het even lekker zweverig te maken) zijn werk laat doen. Vertrouwen is hier dus het sleutelwoord voor.

Als ik je dan een tip mag meegeven (want ik ben de lulligste niet) over dit onderwerp, zou ik graag de gedachte van een geluksgoeroe aan willen halen. Wie het heeft gezegd weet ik zo gauw niet (je bent soms een vergietje of je bent het niet), maar de gedachte staat nog glashelder op mijn netvlies gebrand. Stel…….

Stel dat je een vliegtickets voor over acht maanden naar de Malediven boekt en de betaling doet. Ga jij je dan ook iedere dag druk maken of jij over – vul getal in – maanden nog wel naar de Malediven gaat? Lig je daar nachten wakker van en pieker jij je suf? Nop! Je weet immers dat je een ticket hebt gekocht en dat je gewoon moet afwachten tot de tijd daar is. Wat er in de tussentijd gebeurt laat jij gebeuren. Jij weet dat je op die bepaalde datum met een drankje – met zo’n leuk rietje – op de Malediven zit. Wat als jij jouw leven, dromen en doelen nou eens als een ticket gaat behandelen? Iets wat je nu bestelt en waarvan jij zeker weet – mits jij vooruit blijft gaan – dat je wel op jouw bestemming komt. Hoe? Geen idee! Maar dat het vaststaat is voldoende voor jou.

Zie ik je op de Malediven? Daar kun je mij namelijk vinden.

Zit er een controlfreak in jou verscholen? Of valt het allemaal wel mee? 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SUCCESSTOF PODCAST

De vrolijkste podcast over online marketing en ondernemen: dat is de Successtof Podcast! 

jav videos dazzling lesbos vag fingered.
hot sexy dance arab first time desert pussy. xvideoskostenlos.net daddy dominates a younger guy.
www.hdxxxtube.online sexy cuties with large tits.

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief en ontvang de ROADMAP gratis