De complete roadmap voor een winstgevende coaching business 
see here http://pornsnake.net/ tamilkamaveri oriental bitch enjoys taking a ride on cock after engulfing it.telugu sex sexy blonde babe loves getting fucked.

5 mythes rondom freelancer worden en zijn ontkracht

Ondernemer of freelancer worden. Misschien heb je er een idee bij, maar misschien ook niet. Het kan zelfs zo zijn dat je erover na zit te denken. Je denkt alleen dat je te weinig ervaring hebt. Of misschien sta je te popelen om te beginnen, omdat je dan lekker je eigen vrije tijd in kunt delen. In dit artikel ontkracht ik 5 mythes rondom freelancer/ondernemer zijn. De dingen waar ik afgelopen maanden zelf achter ben gekomen en graag met jou deel. 

1. Je doet alleen maar leuke dingen

Hoe gaaf is het als je van je passie je beroep kunt maken? Bij mijn allereerste opdracht kon ik het dan ook niet geloven. Ik werd gewoon betaald om een mooi artikel te schrijven. Ik deed iets wat ik leuk vond EN kreeg ervoor betaald. Gek? Zeker weten! Toch is het zo – daar ben ik achter gekomen – dat je als freelancer of ondernemer niet alleen maar leuke dingen doet. Zo is de administratie ook een onderdeel van je takenpakket. Een activiteit die ik zelf nou niet echt inspirerend vind. En wat dacht je van netwerken? Of je nu lachend iedereen aanspreekt of net nog niet in je broek plast van de stress: het hoort erbij. Voor jezelf werken draait om zoveel meer dan alleen je passie. En soms – ja heel soms – doe je inderdaad activiteiten die nou niet heel geweldig zijn. Wat mij betreft een kleine prijs die je betaalt.

2. Zonder ervaring kom je nergens

Natuurlijk is het prachtig als je een cv van hier tot Tokio hebt. Maar als dit niet het geval is, hoeft dit helemaal geen showstopper te zijn. Wat ik hebt ontdekt is dat je zonder een heleboel ervaring prima kunt doen waar jij gelukkig van wordt. Of in mijn geval freelance tekstschrijver worden. Je krijgt – zo heb ik ontdekt – niet altijd freelance opdrachten op basis van je ervaring. Soms komt het juist door jouw schrijfstijl of persoonlijkheid. Of iets anders waar jij het bestaan niet van wist. Geef iemand dus de kans om te ontdekken wat jij allemaal in huis hebt. Het is jammer als jij jezelf tegenhoudt omdat jij denkt dat je te weinig ervaring hebt. Die beslissing kan maar één persoon maken: degene die jou gaat inhuren voor jouw hulp.

3. Je kunt je eigen tijd indelen en daardoor meer vrije tijd creëren

Was het maar waar! Ja, je kunt als zelfstandige je eigen tijd indelen. En ja je kunt daardoor bepalen wanneer je wel en niet werkt. De realiteit is alleen – vooral als je begint – dat je heel veel tijd in je onderneming wilt steken. Er is altijd wel een klusje dat op je ligt te wachten. Van die vrije tijd krijg je dan ook weinig mee. Overigens heb ik gehoord dat dit wel verandert naarmate je langer bezig bent. Zet je in het begin in ieder geval schrap om heel veel – ik herhaal heel veel – te werken.

4. Je kunt er geen fulltime inkomen mee verdienen

Je wilt voor jezelf beginnen, maar vraagt jezelf af of je genoeg gaat verdienen. De concurrentie is in jouw ogen moordend en de opdracht lijken niet voor het oprapen te liggen. Als je begint kan het inderdaad lastig zijn om opdrachten binnen te slepen. Om nog maar niet over het geld te beginnen. Toch geloof ik dat je prima rond kunt komen. In mijn inkomsten zit een mooie stijgende lijn. Voor iemand die nog maar drie maanden bezig is, heb ik niet heel veel te klagen. En weet je? Ik ben geen uitzondering hierin. Er zijn genoeg mensen die na een paar maanden hun vaste lasten kunnen betalen. Wordt het een makkie? Dat zeker niet! Maar het is wel mogelijk. Vooral als jij jezelf aan de buitenwereld durft te laten zien.

5. Er bestaat niets beter dan vanuit huis werken

Er zijn uiteraard mensen die het heerlijk vinden om vijf dagen lang alleen vanuit huis te werken. Ik hoor hier helaas niet bij heb ik ontdekt. Ik vind het fijn om soms met mensen te sparren en word heel blij van inspirerende mensen. Dat is dan ook de reden waarom ik soms buiten de deur werk. Het klinkt namelijk leuk om vanuit huis te werken, maar het kan soms erg eenzaam zijn. Vooral als je om vier uur in de middag in de supermarkt staat en beseft dat de caissière de eerste persoon is tegen wie je praat. Om nog maar niet te beginnen over alle afleidingen die thuis op je liggen te wachten (de was, de stofzuiger, Netflix, al het eten). Vanuit huis werken is dus heel fijn, maar komt niet zonder nadelen.

Wil jij voor jezelf beginnen? En wat zou je dan willen doen? 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SUCCESSTOF PODCAST

De vrolijkste podcast over online marketing en ondernemen: dat is de Successtof Podcast! 

jav videos dazzling lesbos vag fingered.
hot sexy dance arab first time desert pussy. xvideoskostenlos.net daddy dominates a younger guy.
www.hdxxxtube.online sexy cuties with large tits.

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief en ontvang de ROADMAP gratis