De complete roadmap voor een winstgevende coaching business 
see here http://pornsnake.net/ tamilkamaveri oriental bitch enjoys taking a ride on cock after engulfing it.telugu sex sexy blonde babe loves getting fucked.

Baan opzeggen om je dromen te volgen. Hoe doe je dat?

Als er iets beangstigend is aan het volgen van je dromen zijn het de keuzes die je moet maken. In deze keuzes zit namelijk vaak een risico wat je niet altijd in kunt calculeren. Vooral als het op je financiële zekerheid aankomt, slik je wel even 100 keer om dit los te laten. Maar moet je jouw baan wel opzeggen om je droom te volgen? En hoe doe je dat dan? Lees verder en ontdek hoe ik mijn financiële zekerheid los heb gelaten om mijn droom te volgen.

Is dat echt nodig om al je bruggen te verbranden?

Nee dat is helemaal niet nodig. Soms is het zelfs beter om die saaie baan aan te houden. Hoe saai de baan ook is, uiteindelijk leer je daar ook van en ontwikkel jij jezelf. Deze lessen kun je dan weer toepassen binnen je eigen bedrijf. Win-win right? Daarnaast is een saaie baan de ideale motivatie om keihard te knallen aan je eigen business. Je wordt namelijk dagelijks geconfronteerd met wat je niet hebt, maar wel graag zou willen. Een betere motivatie bestaat er wat dat betreft niet.

Klus daarom lekker bij naast die saaie baan totdat je er klaar voor bent. Klaar om die financiële zekerheid los te laten en volledig voor je eigen bedrijf te gaan. Wanneer je klaar bent? Dat voel je in elk deel van je lichaam. Geloof mij maar.

Weet dit als jij je baan op gaat zeggen

Allereerst: je krijgt zeker weten ergens een kleine – of hele grote – zenuwinzinking. Ook vraag jij je af waar je in godsnaam aan begonnen bent. Maar dat weegt niet op tegen het andere gevoel: het gevoel van vrijheid. Het gevoel om te weten dat jij dagelijks kunt doen waar jij gelukkig van wordt. Dat waren de redenen voor mij om toch die sprong in het diepe te nemen. Ik weet dat ik beter functioneer en beter werk af lever als “het moet”. Ik weet dat ik grotere stappen kan maken als ik mijn aandacht niet hoef te verdelen. Ik weet dat het een succes gaat worden en mij dus uiteindelijk niet druk hoef te maken. Als jij dit ook zo ervaart, overweeg dan eens om je financiële zekerheid los te laten, maar houdt de volgende punten in gedachten:

1. Doe niets voorbarig

Het klinkt ontzettend tof om je baan op te zeggen, maar het kan serieuze consequenties hebben. Denk dus goed na wat deze consequenties zijn en of je deze – op één of andere manier – kunt dragen. Wat heb je nodig om rond te komen? Wat heb je voor spaargeld achter de hand? Hoeveel maanden kun je vooruit als er helemaal niets binnen komt? En de belangrijkste vraag: ben je bereid om met deze onzekerheid te leven. Geen sexy vragen, maar wel heel belangrijk als je de keuze maakt om je financiële zekerheid gedag te zwaaien. Deze periode heeft bij mij wel maanden geduurd. Wees dus niet te overhaast en zoek alles goed uit.

2. Geef jezelf een bepaalde tijd

Ik heb mijzelf een termijn gesteld waarop ik in ieder geval zodanig veel inkomsten moet genereren dat ik mijn vaste lasten kan betalen. Deze termijn zorgt er bij mij voor dat ik keihard werk om het een realiteit te maken. Het is een soort groot doel in de toekomst waar uiteraard hele kleine – innie minnie – doelen bij horen.  Daarnaast weet je op die manier dat jij jezelf niet onnodig in de schulden gaat werken. Als het niet lukt dan lukt het niet. Dat betekent niet dat je jouw droom op moet geven, maar misschien wel dat je het toch anders moet proberen. Vanuit een part-time baan bijvoorbeeld. Of een baan die je de mogelijkheid geeft overdag aan je bedrijf te werken. Zonder deze termijn heb je de kans dat je blijf hangen in iets wat niet werkt. Dat is toch zonde?

3. Begin terwijl je nadenkt

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar alsjeblieft begin gewoon. Ja ik weet dat je website nog niet af is, dat je nog niet je niche hebt gevonden of dat je nog niet duidelijk hebt welke diensten je wilt leveren. Doet er niet toe! Kijk wat je nu al kunt doen terwijl je nadenkt over die grote vraag (wel of niet mijn baan opzeggen). Alles wat je nu doet is mooi meegenomen voor je toekomst. You will thank yourself later. Neem dat maar van mij aan.

Je baan opzeggen is geen must om je dromen achterna te gaan. Laat je dus niet door tegenhouden door die beren op de weg. Wees creatief en vernuftig hoe jij jouw droom werkelijkheid kunt maken. Of het nu linksom of rechtsom is maakt echt niet uit. Als je maar gewoon – daar is ze weer hoor – begint bij het begin.  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SUCCESSTOF PODCAST

De vrolijkste podcast over online marketing en ondernemen: dat is de Successtof Podcast! 

jav videos dazzling lesbos vag fingered.
hot sexy dance arab first time desert pussy. xvideoskostenlos.net daddy dominates a younger guy.
www.hdxxxtube.online sexy cuties with large tits.

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief en ontvang de ROADMAP gratis